Blog Detail

  Beeld in beweging

  Muziek – Lab: Beeld en geluid in harmonie met Bouba Dola

  Voor Apple Beeld in beweging-serie verwelkomd Apple Muziek-Lab Bouba Dola in de vernieuwde Store van Apple Amsterdam. Ontdek het creatieve proces van deze gepassioneerde filmmaker, die als geen ander weet hoe beeld en geluid elkaar kunnen versterken. Vervolgens ga je in GarageBand op de iPad aan de slag om bij een van zijn video’s muziek en geluid te creëren voor je eigen perfecte mix.

  Hirschgebouw, Leidseplein 25

  Amsterdam, 1017 PS

  Routebeschrijving

  Bouba Dola

  Filmmaker en kunstenaar

  Bouba Dola goochelt met beeld, geluid en graphics. De Congolese Nederlander maakte videoclips en exposeerde vrij werk in o.a. Dubrovnik, Bozar, het Wereldmuseum, Boijmans, Museum Rotterdam en Amsterdam Museum.

  Bouba Dola op sociale mediaOfficiële website

  Geen reacties

  Sorry comments are closed for this Post.

  Login