Blog detail

Vrijdag 20 januari was een speciale dag voor de muzikanten van The Xperience. De toen nog officieel te openen Red Bull Studio’s in Muziekmakerscentrum muzyQ, letterlijk naast de studio’s van B4Real, werden gebruikt voor een opname voor een promofilm van Red Bull. De hoofdrolspelers waren de muzikanten van de formatie Zwart Licht en artiesten van onze band The Xperience. Lola Green was de zangeres tijdens deze opnames.

Donderdag 26 januari was The Xperience opnieuw in de Red Bull Studio’s, ditmaal ter gelegenheid van de officiële opening van deze gloednieuwe studio’s. Terwijl belangrijke personen van oa. Red Bull zelf, platenmaatschappijen, en andere geïnteresseerden werden rondgeleid, was The Xperience aan het jammen. Een impressie is te zien via onze Facebook-pagina.
Overigens kan er al worden vermeld dat er in de toekomst nog meer met Red Bull zal worden samengewerkt.

Inloggen