Blog detail

De inschrijving voor bezoekers van de Jazzdag is geopend!

De Jazzdag is de grootste jazznetwerkbijeenkomst van Nederland en vindt op 22 juni a.s. plaats in Lantaren/Venster te Rotterdam. Bij zowel de conferentie als de overige onderdelen van het programma ligt de nadruk op praktische informatie waar jazzmusici hun voordeel mee kunnen doen. Zo kunnen jazzmusici hun on-line identiteit (hoe en waar ben ik te vinden op internet?) en Electronic Press Kit laten checken door deskundigen en vertellen jazzorganisatoren uit Denemarken en Azië over de optreedmogelijkheden in die regionen. Verder is er volop gelegenheid om te speeddaten en netwerken met professionals die iets kunnen betekenen voor de carrière van jazzmusici.

Inmiddels is ook het grootste deel van het showcaseprogramma bekend. Bekijk de line-up via: www.jazzdag.nl/festival/festival_program

Bezoekers van de Jazzdag kunnen zich inschrijven via: www.jazzdag.nl/conference/conference_register

Inschrijving is gratis maar doe het wel op tijd!

Volg de Ntb ook op twitter

Inloggen