Blog detail

PERSBERICHT:

Datum: 29 mei 2012

Op dinsdag 29 mei 2012 wordt alweer de tweede editie van ‘LOVEMUSIQ’ gehouden. Dit muzikale spektakel vindt plaats in de Sugar Factory te Amsterdam. De line up bestaat uit de volgende artiesten: Rass Motivated, Kimberley Janice, Sanguita, M. Markus, Mizler en Luna Mae. Deze (opkomende) artiesten zullen allen begeleid worden door de live band The Xperience, De presentatie ligt in handen van niemand minder dan Sarah Jane Wijdenbosch (Soulsisters) en Dj Kimberlee Ramirez zal zorgen voor een swingend begin en einde.

‘LOVEMUSIQ’ is een evenement voor een breed publiek. Het concept is ontstaan door – de naam zegt het al – liefde voor muziek. Een ieder die van muziek houdt zal deze avond voldoening vinden. ‘LOVEMUSIQ’ richt zich niet op 1 genre. Zo komen Reggae, RnB, Soul, Pop en Hip hop aan bod. Het doel van dit evenement is om (opkomend) talent een podium te bieden. ‘LOVEMUSIQ’ is een initiatief van Sharifa Blikslager (oprichter van Fierce, Xfactor 2010 en mede oprichter van het ZO! Gospelchoir, winnaars Korenslag 2011).

Locatie: Sugar Factory, Lijnbaansgracht 238, Amsterdam
Tijd: 20:00 – 23:00

Inloggen