Blog detail

KIKA

Stichting voor een Ander organiseerde in navolging van vorig jaar het benefietfestival Knallen voor Kika.

Op 13 mei hebben in hotel Arena in Amsterdam o.a. Handsome Poets, Inge van Calcar, Postman, Charly Luske, Renske Taminiau, Erwin van Ligten & The Young Ones, The Scene en Berget Lewis optreden. Alle artiesten werken belangeloos mee. De avond werd gepresenteerd door Aldith Hunkar en Sylvana Simons.

 is een stichting die jaarlijks een benefiet organiseert voor mensen die hulp nodig hebben. Dit jaar hebben zij gekozen voor het ondersteunen van stichting KiKa. De stichting kiest ervoor een bestaande organisatie te helpen met een donatie. Stichting voor een Ander bestaat geheel uit vrijwilligers.

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit.

Inloggen