Blog detail

De Amerikaanse producer AraabMuzik geeft een speciale showcase, maar dat is niet de enige indrukwekkende naam die acte de présence geeft op deze knetterharde hiphopavond Sucka Free, georganiseerd door Puna, Patta, Önder en Bassline. Ook Fresku, Hef, Önder, Adje& Reverse, Keizer en Rico, Sticks & Kubus treden op. Het feest gaat door tot in de kleine uurtjes met de traditionele clubavond Bassline met onder andere de dj’s Vic Crezée, FS Green en Abstract. Om deze eerste samenwerking tussen online platform Puna.NL, kledingmerk Patta en clubavond Bassline te vieren, verschijnen er een Sucka Free verzamelaar (mixtape) en exclusieve t-shirts. Met een game-ruimte levert Sennheiser een speciale bijdrage aan het evenement.

Oude bekenden, nieuwkomers en regelrechte knallers.

Waar gevestigde namen zoals Rico, Sticks (ex-Opgezwolle) & Kubus, Hef en Fresku geen introductie behoeven, zullen ook acts als Hydroboyz en Keizer het publiek op hun hand krijgen. Laatstgenoemde zal zijn repertoire met behulp van de liveband Sarah-Jane & The Xperience opvoeren.

Naast Adje& Reverse completeert Önder, beter bekend als Murda Turk, de lijst met Nederlandse acts. Voor laatstgenoemde is dit een speciale avond aangezien hij één van de initiatiefnemers is van Sucka Free. Als klap op de vuurpijl staat tijdens Bassline ook AraabMuzik, een uit de VS afkomstige beatkunstenaar, op het podium. Gewapend met een drumcomputer vol beats, reist hij de wereld rond om met zijn pijlsnelle vingers de meest uiteenlopende beats te tikken.

Tickets zijn te bestellen via deze link.

Inloggen