Blog detail

Op woensdag 4 juli a.s. lanceert soul zangeres Sarah-Jane haar eerste EP genaamd ‘Deigh & Nite’ in de Sugar Factory te Amsterdam. Op haar EP geeft Sarah-Jane uiting aan haar diepste gevoelens en gedachten. De teksten, door haar zelf geschreven, gaan over alles wat met Dag en Nacht te maken heeft, de tegenstellingen in het leven. De nummers nemen je mee op een rondreis door de muzikale ruimte van synths & soul!
Sarah-Jane wordt gezien als een aanstormend talent met een grote populariteit onder jongeren. De landelijke tournee van de theatershow ‘Soul Sisters’, waarin zij een solo-rol vervulde, en het optreden met haar band The Xperience bij concerten van Zwart Licht, Keizer, Darryl & Jayh Jawson betekenden de doorbraak naar het grote publiek.
‘Deigh & Nite’ is onder eigen beheer uitgebracht, in samenwerking met producent en componist ‘Mano Yeah’. De EP is op 4 juli verkrijgbaar in de Sugar Factory.

 

PROGRAMMA
Tijd: 20.00-23.00 uur
Host: Akwasi Ansah (Zwart Licht)
DJ: DJ Denta (Urban DJ)
Voorprogramma: Kimberley Janice
Kaartverkoop: 5,- euro (aan de deur)
Meer informatie: www.sarahjanemusiq.com

 

Inloggen