Blog detail

Gratis genieten van meer dan zestig groepen verdeeld over twintig podia, dat kan van 17 tot en met 20 augustus tijdens Jazz Festival Delft. Naast andere genres zoals pop, hip hop, dance en world, zijn de belangrijkste hoofdgasten op het gebied van jazz

Stichting Delfts Jazz gelooft in de verbindende kracht van muziek en heeft tot doel het promoten van Jazzmuziek in en om Delft. Het Jazz Festival Delft heeft als oogmerk een brede en kleurrijke programmering van Jazz in al zijn verschijningsvormen. Er is plaats voor mainstream Jazz, maar ook voor ‘nieuwe’ geluiden, invloeden uit andere muziek­stijlen, culturen en kunstvormen. Binnen dit festival gaan uitersten, hand in hand.

Sarah-Jane & The Xperience!!!

Zie voor meer informatie www.jazzfestivaldelft.nl
www.facebook.nl/jazzfestivaldelft
www.twitter.com/jazzfestdelft

Inloggen