Blog detail

ZUID-AMERIKAANSE PERCUSSIE

In de Zuid-Amerikaanse muziek vormt het slagwerk de basis. Het drummen, het geven van een vast ritme, het aangeven van de snelheid van het spelen is heel belangrijk. Met verschillende instrumenten wordt er een ritme gemaakt waar je niet van kunt stilzitten.Wil je ook samen met anderen in een brassband muziek maken? Dan is deze workshop voor jou!

STREETDANCE

Streetdance is de dans van de straat. Bij deze workshop leer je de pasjes van de dansfilmpjes en talentenjachten zoals “So You Think You Can Dance”. Ga “The Ultimate Dancebattle” aan!

BEATMAKER WORKSHOP

Word een echt hiphop producer! Je leert hoe je samples maakt van geluiden, zang, of muziekinstrumenten. Met be- hulp van een computer leer je hiermee beats te maken waarop je bijvoorbeeld kunt rappen. Maar natuurlijk kun je nog veel meer met beats!

AFRIKAANSE DANS

Zie jezelf in Afrika rondlopen! Lijkt het je leuk om te leren hoe de mensen in Afrika dansen op de muziek daar? Afrikaanse dans is spontaan, trommelslagen geven het ritme aan. Dus gooi je haren los en ga uit je dak!

AFRIKAANSE PERCUSSIE

Bij deze workshops leer je bijzondere instrumenten bespelen en verschillende ritmes. Heb je altijd al een echt Afrikaans instrument willen leren bespelen? Dan is dit nu je kans! Je zal leren om samen plezier te maken met muziek. Als het goed gaat, kunnen de dansers van de andere groep op jullie muziek dansen.

De workshops werden gegeven van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur. B4Real studio 008.

Inloggen