Blog detail

20 december

Funk / Jazz

Late Night Live: RG Project / Bmajor Jam – kersteditie feat. Sarah Jane, Sherry Dyanne & Luna Mae

23.30 uur

We like it live!

En daarom viert de North Sea Jazz Club de nacht met Late Night Live waarin live muziek van (vaak jong) talent in de kleine uurtjes van de nacht te zien en te horen is. Late Night Live optredens zijn wekelijks op vrijdag- en zaterdagnacht en beginnen na de main act van de avond (Friday Night Out: The Fresh Cuts & special guests) om 23:30. De deuren zijn open vanaf 23:00. Gratis entree.

RG Project / Bmajor Jam

De 21 jarige gitarist Ramon Ginton studeerde vorig jaar af aan het conservatorium. Als sessiemuzikant speelde hij met Sherry Dyanne, Candy Dulfer, Akwasi (Zwart Licht), Jayh Jawson, Shirma Rouse en vele anderen en toerde hij met Raphael Saadiq als supportact.

 

Vanuit B4Real (Brotherhood4Real), een platform voor de ontwikkeling van talent, nodigt RG Project maandelijks een gastmuzikant of -vocalist uit om de grondvesten van de club eens flink te doen shaken.

Funky as hell & deze ronde met kerstclassics. Gasten: Sarah Jane, Sherry Dyanne & Luna Mae.

Deur open:                                                         23:00
Aanvang:                                                            23:30
Entree:                                                               € 5,00

Line up

Ramon Ginton: gitaar
Gino Cochise: drums
Ebenezer Yeboah: bass
Yariv Vroom: percussie

Gastvocalisten:
Sarah Jane
Sherry Dyanne
Luna Mae

Inloggen