Blog detail

 

Het concept B Major Jam is hét nieuwe concept van stichting Brotherhood 4 Real (B4Real) en North Sea Jazz Club / MC Theater. Tijdens deze ritmische en melodieuze avonden brengen jonge muzikanten van topniveau hun favoriete covers én vooral eigen nummers ten gehore. Elke (pak ‘em beet) twee a drie weken staat er weer een fris en verrassend programma op het podium de sterren van de hemel te spelen. Een spontane ‘last minute’ uitbreiding van dit programma is natuurlijk onvermijdelijk in een ruimte gevuld met muzikanten… De shows, die plaatsvinden in de zaal van North Sea Jazz Club, bieden naast een gezellig samenkomen en de mogelijkheid talent te tonen, vooral óók de mogelijkheid talent te spotten. B Major Jam opende zijn deuren voor het eerst op zaterdag 28 augustus 2010.

Inloggen