Blog detail

Pleinfestival

Jaarlijks vindt op Koningsdag (voorheen al op Koninginnedag) op Plein ’40-’45 een pleinfestival plaats. Dit festival biedt een laagdrempelig podium aan allerlei culturele initiatieven uit het stadsdeel. Naast het programma op het podium zijn er allerlei activiteiten er omheen, zoals attracties voor kinderen, straattheater, circusacts, eten en drinken etc. Het is een festival voor het hele gezin. Meer informatie op www.depleinfestivals.nl.

Earlybird Festival Gent

ontspannen gemoedelijke sfeer in unieke setting

Earlybird Festival lokt heel wat Nederlanders naar oude grindbakken aan Dok Noord

De oude grindbakken aan Dok Noord, vlak bij de blauwe kraan, waren het voorbije weekend opnieuw een originele ontmoetingsplaats voor de buurt en voor de toekomstige bewoners van de Oude Dokken. Tijdens het Earlybird Festival, bestemd voor wie een vroege ‘taste of summer’ wou ervaren, spotte onze fotograaf David Van Hecke heel wat Nederlanders. Niet verwonderlijk met een hoofdzakelijk Nederlandse line up, met Typhoon, Pink Oculus, Full Crate & Mar, Badjekkah, Red D, Brihang, Loscobeats, Nosedrip en Azer.

Inloggen