Blog detail

Videoclip ‪#‎DORST‬?? Jij bent niet wijs hoor. Dit is geen videoclip vriend. Dit is een FILM!
En hij komt komende vrijdag uit tot groot ongenoegen van iedereen die niet van knallende westerns houdt. Maar dan ben je ook niet wijs.

Wat is wel wijs vraag jij jezelf nu logischerwijs af. En dat begrijpen we. Op die vraag spelen wij als firma wijselijk in. Wijs is het als je komende donderdag naar de ‪#‎Bitterzoet‬ komt naar onze ‪#‎DaarErgens‬ show. Daar gaan we de clip stiekem al laten zien! En in ieder ander geval heeft de Telegraaf op vrijdag de online primeur. Dacht ik wijs je dr maar even op. De productie van ‘Dorst (met Gerson Main en Rob Dekay)’ is verricht door Drummakid en Esco, die tevens verantwoordelijk zijn voor de complete productie van het album ‘Daar Ergens’.

Dag hoor.. Tot #Dorst

Inloggen