Blog detail

Over dit programma

De Beste SingerSongWriter

Giel Beelen gaat op zoek naar het beste, nieuwe singer-songwriter talent van ons land. Hij wordt daarbij geholpen door de bekende namen. Maar het TV-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland is geen normale talentenjacht. Er mag namelijk niet gestemd worden door het publiek. Een team van muzikale professionals beslist wie er met de titel vandoor gaat.

Zingen, muziek schrijven, jezelf begeleiden én je publiek weten te raken: de beste singer-songwriter moet dat natuurlijk allemaal kunnen. Na een veelzijdige zoektocht gedurende tien afleveringen hoopt Giel Beelen de Beste Singer-Songwriter van Nederland aan te kunnen wijzen. De winnaar verdient niet alleen de titel, maar krijgt ook gegarandeerde ‘air- en stagetime’, de ultieme prijs voor elke beginnende artiest. Giel Beelen: ‘Het programma geeft nieuwe talenten de kans zichzelf te zijn en te groeien met hulp van de bekendste Nederlandse singer-songwriters. Het gaat echt over muziek maken’.

Giel Beelen gaat op zoek naar het beste, nieuwe singer-songwriter talent van ons land. Hij wordt daarbij geholpen door de bekende namen. 

Inloggen