Blog detail

Sinds gisteren is de nieuwe single ‘Overdue’ van Pink Oculus uit. De opvolger van het veelgeprezen ‘Sweat’ wordt gepresenteerd op 7-inch tijdens de aftershows van soulfenomeen D’Angelo in Paradiso op 2 en 3 maart, als onderdeel van de Paradiso Vinyl Club. ‘Overdue’ verschijnt op het label van Pink Oculus.

Het gaat hard sinds de singer/songwriter/mc haar debuut ‘Sweat’ uitbracht. Tijdens Eurosonic Noorderslag 2014 maakte ze veel indruk, kort daarna werd ze tot 3FM Serious Talent uitgeroepen. Met die ene single op zak was ze direct op veel plekken te vinden afgelopen jaar. In Nederland, Groot Brittannië, Duitsland en België; een lancering zoals niet vaak voorkomt.

Dit trok onder andere de aandacht van Studio Brussel’s LEFTO. Bovendien werd ze gevraagd voor Stromae’s naprogramma in de Heineken Music Hall en soulzangeres Joss Stone presenteerde Pink Oculus in haar Total World Tour documentaire. Lof ontving ze ook van Grammy Nominee Hiatus Kaiyote. Pink Oculus maakte ook grote indruk, bij Candy Dulfer en Jungle by Night. Met laatstgenoemde was ze dit jaar weer te zien in Groningen, tijdens de Tropenkolder in de Polder show op Noorderslag.

Inloggen