Blog detail

Wat hebben De Grote Prijs van Nederland en Van Gogh met elkaar te maken? Ja, oren. De output van De Grote Prijs is een streling voor je oren en Van Gogh sneed zo op zijn eigen manier het onderwerp oor aan. Maar ook: deze te gekke video van Charl Delemarre en Gerson Main!

Bekijk hier de video van ‘Anders Dan Voorheen‘ en je oren zullen nooit meer hetzelfde aanvoelen. CJP’ers krijgen korting bij het Van Gogh Museum én bij de poppodia waar De Grote Prijs van Nederland wordt georganiseerd.

De Grote Prijs van Nederland verzorgt dit weekend de muziekprogrammering voor de opening van het nieuwe entreegebouw van het Van Gogh Museum. Dit wordt gevierd met muziek en een doldwaas labyrint van 125.000 zonnebloemen.Toch iets wat met zon te maken heeft dit regenachtige weekend. Speciaal hiervoor schreven Grote Prijswinnaar Charl Delemarre en Gerson Main (finalist Beste Singersongwriter van Nederland) samen het nummer Anders Dan voorheen. Het lied is geïnspireerd op het schilderij Amandelbloesem van Van Gogh. Op zaterdag 5 september kun je tussen 10:30 uur en 12:30 uur de mannen live horen spelen in het labyrint.

Wil je nog meer Grote Prijs-kandidaten zien? Ook Sofia Dragt, Rogier Pelgrim, Jeanne Rouwendaal, A Brighter Light, Bird in a Glasshouse, Chelsea en Boudewijn en Iris Penning spelen hun ‘Van Gogh-nummers’ live tijdens de opening op 5 en 6 september tussen 10.00 en 18.00 uur in het zonnebloemendoolhof.

Inloggen