Blog detail

STIMULERINGSPRIJS

STICHTING BROTHERHOOD4REAL | TALENTONTWIKKELING / MUZIEK

Stichting Brotherhood4Real is een multidisciplinair platform in Amsterdam dat zich richt op talentontwikkeling. Milton Koswal richtte het platform op in 1989, samen met zijn vier broers. Ooit begonnen als drumband die zomers speelde op het Leidseplein, heeft de stichting zich ontwikkeld tot een maatschappelijk betrokken organisatie waarin jongeren met buitengewoon talent op het gebied van grootstedelijke kunst en cultuur worden gestimuleerd en gefaciliteerd. Bekende voorbeelden uit de stal van Brotherhood4real zijn singer songwriter Gerson Main en de Amsterdamse ‘soulqueen’ Sarah-Jane die afgelopen jaar succesvol haar debuut maakte op North Sea Jazz. Brotherhood4Real organiseert concerten, clubavonden, exposities en kunstprojecten op gebied van street art, fotografie, dans en natuurlijk muziek.

http://www.at5.nl/s/Fl0

Inloggen