Blog detail

Deze alternatieve soul/hiphop-artiest staat te trappelen om de Nederlandse clubs te overtuigen met fantastische zijweggetjes naar jazz en funk. Pink Oculus is de artiestennaam van de Amsterdamse mc/zangeres Esperanza Denswil. Zichzelf vernieuwen is altijd het adagium voor deze alleskunner met achtergrond in dans en acteren, die zich heeft laten beïnvloeden door artiesten als Louis & Ella, D’Angelo, Curtis Mayfield en Donny Hathaway. Haar eerste solosingle ‘Sweat’ werd goed opgepikt door de Nederlandse media, evenals de opvolger ‘Overdue’. Deze avond presenteert Pink Oculus haar EP ‘Delicious’, begeleid door Badjekkah. Hierop laat ze haar diverse sound horen: van de verleidelijke, bass heavy single ‘Delicious’ tot haar zachtere kant op ‘Birds’.

De single Overdue (2015) werd uitgebracht door de Paradiso Vinyl Club en is verkrijgbaar in de webshop paradisowinkel.nl

Inloggen