Blog detail

PERSBERICHT
23 Maart 2017Gerson Main nieuwe single ‘Waarom leven we niet in een Folder’Gerson Main brengt op 25 maart een nieuwe single van z’n debuutalbum ‘De Slechtste Singer-Songwriter van Nederland’ uit.
Hij gaf het schijfje de titel ‘Waarom leven we niet in een Folder’

‘Waarom leven we niet in een folder’ is verkrijgbaar via alle digitale kanalen.

Gerson: ‘In principe zou het simpel moeten zijn. We gaan gewoon met z’n allen in die felgekleurde warme utopie zitten die we elkaar op dagelijkse basis verkopen. De rest komt vanzelf. Zou je kunnen denken.’

Gerson Main speelde jarenlang in de backing band van onder andere Dio, Akwasi, Typhoon en Sarah Jane. Met Akwasi speelde hij in 2014 de succesvolle voorsteling ‘Daar Ergens’ die 20 keer op Oerol draaide en uitverkocht was. Naar aanleiding hiervan kwam het gelijknamige album van Akwasi uit. Hierop stond het door Gerson geschreven ‘Dorst’, dat een jaar later beloond werd met een gouden plaat. In 2015 deed hij mee aan de Beste Singer-songwriter van Nederland en behaalde daarin de finale. Kort hierna maakte hij de muziek onder een reclamespotje voor KPN. De single ‘Ik Weet Niet Hoe’ die hieruit voortvloeide werd een succes, zowel op radio als online.  In december 2015 bracht hij zijn tweede single ‘Deejay’ uit en in de zomer van 2016 zijn derde single ‘Koning van de Camping’. Met de laatste toerde hij langs talloze (festival)campings door het hele land. Begin 2016 kwam het debuutalbum ‘De Slechtste singer-songwriter van Nederland uit waarmee Gerson en band een clubtoer door het hele land deden.

Verder speelde het gezelschap op o.a. Noorderslag, Paaspop, Bevrijdingsfestival, Solar, Lowlands, Oerol, Reggae Geel, enz.

Vanaf 9 juni speelt hij zijn theatervoorstelling ‘Ga weg, maar blijf’ tijdens het Oerol Festival 2017. Daarna is het stuk te zien op de Parade 2017 in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Tussendoor zal hij een aantal festivals aandoen.

http://www.gersonmain.nl

WAAROM LEVEN WE NIET IN EEN FOLDER

 

VEVO: http://vevo.ly/WMfXxn
Spotify: http://spoti.fi/2nYs7kg
iTunes/Apple Music: http://apple.co/2nYyjJg
Deezer: http://bit.ly/2nYmliv

###

Dit bericht is vrij voor publicatie

Voor persinformatie, foto’s en het aanvragen van interviews, kunt u contact opnemen met:

B4Real Artiesten management

Milton Koswal | poweredbyb4real@gmail.com | 06-24498885

Inloggen