Blog detail

De Torenkamer: Gerson Main – Dag 1

De Torenkamer: Gerson Main - Dag 1

Vandaag was ik voornamelijk aan het acclimatiseren en klassiek gitaar aan het oefenen in het kamertje. De omgeving is fijn, het wordt de hele week lekker weer en het eten smaakt goed. Ik denk dat het een goede week wordt. Ik heb overigens ook een interessant gesprek gehad over ouder worden met Annemieke Bosman van het radioprogramma Opium. Dat heeft me best geïnspireerd. 

Gerson Main werkt deze week in de Torenkamer aan een drieluik bestaande uit een muziekalbum, poëziealbum, en een theatervoorstelling.

Even voorstellen
Gerson Main is gitarist, zanger, schrijver en theatermaker. Hij studeerde aan het conservatorium in Utrecht en speelde in verschillende bands, waaronder in de backingband van Akwasi, Dio en Typhoon. In 2015 deed Main mee aan het tv-programma ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’, waar hij het tot de finale schopte. Een jaar later bracht hij zijn debuutalbum ‘De Slechtste Singer-songwriter van Nederland’ uit. In 2017 was zijn eerste voorstelling ‘Ga weg maar blijf’ op theaterfestival De Parade te zien.

Torenkamerplan
Ik ben bezig met een project dat een drieluik moet worden. Een muziekalbum, een theatervoorstelling en een poëziealbum. Het centrale thema is het ouder worden in een jonger wordende wereld. Het komt idealiter in 2019 uit en ik zit middenin het onderzoek/schrijfproces.

Inloggen