Blog detail

Beeld in beweging

Muziek – Lab: Beeld en geluid in harmonie met Bouba Dola

Voor Apple Beeld in beweging-serie verwelkomd Apple Muziek-Lab Bouba Dola in de vernieuwde Store van Apple Amsterdam. Ontdek het creatieve proces van deze gepassioneerde filmmaker, die als geen ander weet hoe beeld en geluid elkaar kunnen versterken. Vervolgens ga je in GarageBand op de iPad aan de slag om bij een van zijn video’s muziek en geluid te creëren voor je eigen perfecte mix.

https://youtu.be/Lg1zmX7wXls

Hirschgebouw, Leidseplein 25

Amsterdam, 1017 PS

Routebeschrijving

Bouba Dola

Filmmaker en kunstenaar

Bouba Dola goochelt met beeld, geluid en graphics. De Congolese Nederlander maakte videoclips en exposeerde vrij werk in o.a. Dubrovnik, Bozar, het Wereldmuseum, Boijmans, Museum Rotterdam en Amsterdam Museum.

Bouba Dola op sociale mediaOfficiële website

Inloggen