Blog detail

woensdag 23 oktober 2019

Angie Stone

Één van Amerika’s grootste Souldiva’s!

De Amerikaanse soulzangeres Angie Stone mogen we gerust een diva noemen. Haar carrière begon al eind jaren zeventig met het trio The Sequence, een van de eerste vrouwelijke rapgroepen. Ze werkte al samen met niemand minder dan Prince, Lenny Kravitz, Beyoncé en D’Angelo, maar solo brak ze door in 1999 met het album Black Diamond en de daarvan afkomstige single No More Rain, een succes dat ze twee jaar later nog eens overtrof met Wish I Didn’t Miss You. Op haar meest recente album Dream (2015) laat Stone wederom horen een van de beste soulzangeressen van nu te zijn. Of zoals vakbroeder Al Green zegt: ‘I love her music, real soul music. Makes me want to dance!’

Luna Mae is een zangeres die jarenlang achtergrondzangeres is bij onder meer Waylon en Glennis Grace. Nu richt ze de spotlights op zichzelf en treedt ze solo op.
In 2013 trad Luna Mae op het North Sea Jazz Festival op, samen met Lakecia Benjamin.
Haar eerste single ‘Butterfly’ kwam in november 2014 uit, gevolgd door haar EP ‘Sky’ in februari 2015. In hetzelfde jaar kwam ook haar tweede single ‘Sugar’ uit, waar ze ook een videoclip bij maakte. Ook werd Luna Mae benoemd tot Soul & Jazz talent bij Radio6.

zaal open 19:30 aanvang 20:15

Tijden zijn onder voorbehoud. Staanplaatsen Regulier € 39,10

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe. support act Luna Mae locatie Ronda attend Facebook-event

Inloggen