Blog detail

Anne-Fay

donderdag 21 november in Paradiso
Zaal open 21:30, Aanvang 22:00

Sinds eind 2018 is Anne-Fay nummers aan het uitbrengen. Ze maakt een crossover tussen electronica, gospel, soul en hiphop. De tracks zijn stuk voor stuk voorzien van een oogstrelende video en een maatschappijkritische boodschap. Kleurrijk gebracht met liefde, passie en creativiteit, met als doel de wereld een stukje mooier te maken. Onlangs bracht de zangeres haar eerste volwaardige EP uit. Alle zelfgeschreven tracks zijn geproduceerd door de Rotterdamse producers Mihai Puscoiu, Mucky en producers van o.a. Sevdaliza, Akwasi en Fresku. Op donderdag 21 november treedt ze op in de kleine zaal van Paradiso. 

Op dit moment werkt Anne-Fay met haar broer Felix Kops ook aan het vervolgproject ‘Reaspora.’ Ze reizen de door slavernij ingezette diaspora (migratie) van hun voorouders af in tegenovergestelde richting (Nederland, Aruba, Curaçao, Suriname, China en Afrika). 

Inloggen