Blog detail

Twee jaar na zijn laatste album laat alleskunner Sef vandaag weer van zich horen. Zijn nieuwe maxi-single bevat twee nieuwe tracks: ‘Oceaan’ met Gerson Main en ‘Hart Van Een Kind’. In beide nummers stelt Sef zich zeer persoonlijk op. “Het voelde het beste om persoonlijke muziek te maken. Al het andere wat ik probeerde te schrijven voelde niet belangrijk genoeg. Ik kwam erachter dat heel direct en eerlijk zijn de enige manier was waarop ik in mijn levensfase rapmuziek kon maken die er voor mijn gevoel toe doet.”

Op ‘Oceaan’ schetsen Sef en Gerson een ontspannen, levenslustige sfeer die nestelt in je brein en oorschelp. De door Sef zelf geregisseerde bijbehorende video ziet vandaag het levenslicht en dient als sfeervol decor en visuele verdieping van de ambiance van de track, zonder te overprikkelen.

Inloggen