Blog detail

Hendriks ronde verder in The Voice of Holland

07-12-2019, 12:17

SOEST De 19-jarige Jasmijn Hendriks heeft zich geplaatst voor the battles van The Voice of Holland. De zangeres uit Soest doet mee aan het populaire programma van RTL 4 en was afgelopen vrijdag voor het eerst te bewonderen op de nationale televisie. ,,Ik ben ontzettend dankbaar en blij”, laat ze op haar social-media weten.

door Jeroen van der Veer

Met het nummer I don’t wanna be you anymore wist ze de coaches te overtuigen en hierdoor is ze dit programma onderdeel van Team Lil’ Kleine. Hij wist de zangeres uit Soest in zijn team te krijgen en zal Hendriks gedurende het avontuur begeleiden.

Haar Instagram en Facebook-account stroomt over met overweldigende woorden: ,,Thanks voor alle lieve reacties”, schrijft ze daarover. 

Wanneer ze in de volgende ronde is te zien, is nog niet bekend. Wel is al duidelijk dat Hendriks op maandag 6 januari in het gemeentehuis haar talent laat horen. Dan treedt ze op tijdens New Years Bash. 

Jasmijn Hendriks zingt het nummer “idontwannabeyouanymore’ van Billie Eilish bij The Blind Auditions van The voice of Holland.

OVER THE VOICE OF HOLLAND The voice of Holland is dé talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten. Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Waylon, Lil Kleine, Ali B en Anouk. Talenten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte, maar staan gelijk met een liveband op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarrière.

Inloggen