Blog detail

Gerson Main brengt nieuwe single ‘Van Adam voor Eva’ uit.

Eindelijk weer nieuwe muziek! Na een paar jaar zelf niks te hebben uitgebracht was het hoog tijd voor nieuwe muziek!
‘Van Adam voor Eva’ vertelt het verhaal van de intense relatie tussen Adam en Eva door de ogen van Gerson. Een eeuwenoud en tegelijk net zo modern liefdesverhaal.

Gerson speelde en schreef het liedje voor het nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble. Vorig jaar te zien op NPO 2. Deze Valentijn leek hem een geschikt moment om het met iedereen te delen.

Gerson is druk aan het schrijven geweest de afgelopen periode. Zo maakte hij samen met Dio diens nieuwe plaat die ergens in het voorjaar verschijnt. Maar ook zijn eigen muziek heeft gelukkig niet stil gestaan.
Binnenkort komt er een aansluitend liefdesliedje uit en verderop dit jaar staat zijn tweede muziekalbum gepland. Deze zal vergezeld worden door een dichtbundel en een nieuwe theatervoorstelling. Met als thema het ouder worden.
Tot gauw!

Hierbij de fanlink: https://fanlink.to/VanAdamVoorEva
Site: www.gersonmain.nlFacebook: www.facebook.com/gersonmainzijnschrijfsels
Instagram: www.instagram.com/gers_on_

Inloggen