Blog detail

Kroegbaas Hessel uit Terschelling keert op 14 maart 2020, na bijna 30 jaar, terug naar Rotterdam Ahoy. Hier zal hij nog een laatste keer een grote show geven met zijn dochter Tess. Onder andere Typhoon, Gerson Main en Manoushka Zeegelaar doen mee tijdens het concert.

In 1991 wist Hessel, de zingende kroegbaas, als een van de eerste Nederlandse artiesten Ahoy twee keer uit te verkopen.

De muziek

Hessel charmeerde Nederland met ontwapenende optredens in onder andere Ahoy, de Ziggo Dome en op het podium in Café De Groene Weide met zijn dochter Tess. De nu 63-jarige artiest brak in 1985 door met de hitTerug Naar Terschelling. Daarnaast bracht hij in de loop der jaren acht albums uit met aanstekelijke rock-, blues- en popmuziek.

“Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker muziek maken. Jong of oud, het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen gaat uit zijn dak”

Hessel en Tess in Ahoy

Op 14 maart 2020 kan Ahoy een even groot en verrassend concert verwachten als van Hessel zijn laatste grote concert. “Het is mooi geweest. Als mensen mij na Rotterdam nog willen zien optreden, dan zijn ze van harte welkom op Terschelling”, aldus de kroegbaas.

Met zijn dochter gaat hij nog een keer knallen. Voor de show in Ahoy is een ‘onder water’-thema bedacht. “We nemen naast onze goede vriend Typhoon nog wat gastartiesten mee en niet te vergeten onze 14-koppige band. We gaan rocken!”

Heb je interesse? Klik hier voor meer informatie over het concert van Hessel en Tess.

Meer informatie

  • Wanneer: 14 maart 2020
  • Waar: Ahoy, Rotterdam
  • Tijden: Van 20.00 uur tot 22.30 uur
  • Prijs: Vanaf 46,50 euro
  • Meer informatie
Hessel en Tess in Ahoy

Hessel en Tess in Ahoy

Inloggen