Blog detail

Vijf dagen lang was Oerol te zien en horen op Het Imaginaire Eiland!

Van maandag 15 t/m vrijdag 19 juni konden bezoekers terecht op Het Imaginaire Eiland voor een uitgebreid live programma (meer dan 20 items per dag!), doe-activiteiten (lekker bezig), interactieve evenementen maar ook ‘Staar-TV’ en heel veel programma dat je ‘anytime’ kon doen. Alles bereikbaar via YouTube, Zoom en Soundcloud. En belangrijk om te weten: alle programma-onderdelen van Het Imaginaire Eiland werden speciaal voor deze editie van Oerol gemaakt!

Via het speciale platform, dat vijf dagen lang de boventoon voerde, kon je een beetje ronddwalen, programma tegenkomen of gericht zoeken naar je favoriete artiest. Vaste onderdelen waren live uitzendingen zoals ‘Tjiftjaf in de ochtend met Jennifer en Dionne’, ‘De Avond In met Jennifer en Dionne’ en ‘Het Kookeiland’ vanuit de Zelfpluktuin op Terschelling. Elke avond ontmoettn we elkaar in de Oerol Hangout en ‘s avonds dansten we bij een livestream van een DJ.

Elke dag om 10:00u kon je tijdens ‘Tjiftjaf in de Ochtend met Jennifer en Dionne’ zien hoe Gerson & Freez een onderwerp voor hun Liedjes op maat kregen. Ziehier het resultaat. Luister alle Liedjes op Maat terug! Muziek: Gerson Main & Freez

Elke dag een nieuwe dag

Elke dag is anders en heeft een thema zoals Toekomstbouwers, Blikverruimers en No man is an island. Er zijn live voorstellingen, maar ook programmaonderdelen die je ‘anytime’ kan zien of horen. We hebben doe-projecten (‘lekker bezig’) en interactieve projecten. Podcasts en zoommeetingen. Kleurplaten en meet & greets. En voor de kids: ‘Family Time’.

Inloggen