Blog detail

Het tweetal released single ‘Ping Pong’ om zomer in eigen land te vieren

Dit jaar vieren veel Nederlanders lekker vakantie in eigen land, zo ook Gerson Main en Donnie. Vandaag lanceert het duo daarom de zomerse track Ping Pong, een ode over alles uit je zomer halen, chillen op de camping en flaneren in eigen land. Bekijk de video

Verrassend duo

Het klinkt als een onlogische combinatie: Gerson Main en Donnie. De twee artiesten werden door Red Bull aan elkaar gekoppeld voor een unieke samenwerking en dit bleek een schot in de roos. Ze doken de Red Bull Music Studios in Amsterdam in, met ‘PingPong’ als verrassend resultaat.

Gerson over de samenwerking met Donnie: “We hebben een totaal verschillende manier van werken: ik zit te pielen en ben dingen aan het overdenken, terwijl hij is van ‘BAM mic aan en GO’. Dat is heel inspirerend en verfrissend, want bovenal is hij gewoon een bom van creativiteit.”

Donnie: “Het voelde als een warm bad, een bubbelbad wel te verstaan. Al bubbelend gingen we de sessie door.”

Gerson over de samenwerking met Donnie:
“We hebben een totaal verschillende manier van werken: ik zit te pielen en ben dingen aan het overdenken, terwijl hij is van ‘BAM mic aan en GO’. Dat is heel inspirerend en verfrissend, want bovenal is hij gewoon een bom van creativiteit en daar
werk ik graag mee.”

Schoolreisje naar de camping

n de oer-Hollandse videoclip spat het plezier tussen de twee van het scherm, we zien Donnie en Gerson camping De Eemhof onveilig maken terwijl ze pingpongen, kanoën en ‘on a boat’-zijn. Dit waren de belangrijkste elementen voor de track, omdat ze voor iedereen die vakantie viert heel herkenbaar zijn. 

Gerson: “Ik heb me echt kapot gelachen tijdens de shoot. Het was gewoon even een schoolreisje en we hebben lekker zitten kloten”. 

Tijdens de clipshoot zijn er meerdere andere ideeën ontstaan tussen de heren, de samenwerking smaakt zeker naar meer, aldus Gerson.

Gerson en Donnie in je eigen achtertuin?
De track release is de aftrap van een energieke zomer in eigen land. Gerson en Donnie gaan namelijk 2 mensen blij maken met een mini-festival in hun eigen achtertuin.

Via www.redbull.nl/allesuitjezomer maakt iedereen kans op deze en andere bijzondere ervaringen, zoals kitesurflessen van Red Bull atleet Lasse Walker of een beachvolleybal-clinic van Olympische atleten Brouwer & Meeuwsen, welke beide ook schitteren in de videoclip. Daarnaast maakt men ook kans op een wakeboard workshop met Duncan Zuur en een BMX-clinic van Daniel Wedemeijer, die beide ook een klein rolletje in de muziekvideo hebben. 

Inloggen