Blog detail

– PERSBERICHT –

The Voice deelneemster Jasmin-Ann brengt single uit over pesten
Ook anno 2020 gebeurt het nog te vaak: pesten onder jongeren. Zangeres Jasmin-Ann en deelneemster van onder meer The Voice 2020 heeft daarom besloten om andere jongeren te helpen. In haar nieuwe single “Run” die op 25 september a.s. online wordt gelanceerd, vertelt zij haar eigen verhaal. Ze wil hiermee een inspiratiebron zijn voor jongeren die worden gepest.

Over Jasmin-Ann
Jasmin-Ann (Jasmijn Anna Hendriks) is een Nederlandse singer-songwriter uit Soest. Ze betoverde al menigeen met haar bijzondere en unieke stem. Haar doel is om mensen te inspireren met haar nummers en verhaal. Van jongs af aan is Jasmin-Ann al met muziek bezig. In 2016 trad zij met haar eigen nummer op in Ahoy Rotterdam. In 2019 was zij te zien in het tv programma All Together Now seizoen 1 en in 2020 schitterde zij bij The Voice Of Holland.
Jasmin-Ann is nu druk bezig haar eigen sound te creëren. Deze sound is ook te horen in haar single “Run” die zij zelf heeft geschreven.

Over pesten
Net als vele anderen heeft Jasmijn ook wel eens te maken gehad met pesten. In haar nieuwe single “Run” zingt ze dan ook uit eigen ervaring: “Doordat mensen mij pestten had ik weinig zelfvertrouwen waardoor ik het lastig vond om mezelf te ontwikkelen. Maar ik heb nooit opgegeven. Muziek heeft me door deze moeilijke periode uit mijn leven gesleept”. Met “Run” wil ze een voorbeeld en inspiratiebron zijn voor anderen: “ik wil laten zien hoe je vanuit de negatieve ervaring van pesten er toch positief en sterker uit kunt komen. Als ik het kan, dan kunnen anderen dat ook”.

Releasedatum “Run”
Op 25 september as. is de videoclip van “Run” online te horen en te zien op: Spotify, Youtube, Apple Music en iTunes.

– EINDE PERSBERICHT –

Noot voor de redactie;
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jasmin-Ann (Jasmijn Hendriks)
www.jasmin-ann.nl
info@jasmin-ann.nl
0031 6 22883906

Inloggen