Blog detail

MaTalksMaTalks is een talkshow voor studenten van Ma. Met inspirerende sprekers, die op jonge leeftijd zijn gaan ondernemen of een andere bijzondere weg in zijn geslagen.

https://vimeo.com/452142535/c4a1b9a99a

Daily Paper, wie kent het niet? Een van de meest spraakmakende kledinglabels van dit moment. Een van de oprichters, Abderrahmane Trabsini, is oud-student van het Mediacollege Amsterdam. Hij is een van de gasten bij een speciale livestream aflevering van MaTalks op donderdag 10 september a.s. van 15.00 tot 16.00 uur.MaTalksMaTalks is een talkshow voor studenten van Ma. Met inspirerende sprekers, die op jonge leeftijd zijn gaan ondernemen of een andere bijzondere weg in zijn geslagen. In eerdere afleveringen hadden we oud-schaatser Mart Tuitert te gast, naast Demy de Zeeuw van BALR., vlogger Najih en presentator/DJ Ouassima Tajmout. Zij vertelden hun verhaal om onze studenten te inspireren over ondernemendheid.Donderdag 10 september 15.00-16.00 uur | LivestreamVia een livestream vanuit De Balie in Amsterdam is het onderwerp van deze editie van MaTalks: hoe kun je innoveren en kansen creëren in tijden van crisis? Is het geluk, een samenloop van omstandigheden of spelen bijzondere persoonlijke kenmerken van initiatiefnemers zoals creativiteit een doorslaggevende rol? Deze MaTalks vindt plaats ter gelegenheid van het afscheid van Han Smits, bestuurder van het Mediacollege Amsterdam.

Sprekers– Abderrahmane Trabsini, oprichter van Daily Paper, hét kledinglabel van dit moment. Hij is tevens oud-student van Ma.
– Moos Polak, die succesvol sneakers customizet onder de naam Mr Moz Artist, is leerling op ons vmbo.
– Matthijs Vink van esports-bedrijf H2O en Koen Schobbers, professioneel esporter.
– Smita James, cultuurvlogger en spoken word artist.
– Oud-student van Ma Fana Richters, die furore maakt als visual artist AiRich.
– Ma-student Shanel Bleecke die actief is als contentcreator bij Eye.

Met optredens van Gerson Main.

Inloggen