Blog detail

De Paradezomer kwam weer even heel dichtbij afgelopen weken. Voor het eerst in hun 30-jarige bestaan schreven ze een eigen lied en namen zelfs een videoclip op: De Laatste Zweef. “Wat voelde het fijn om zoveel bekende gezichten te zien op onze filmset”. Bloed, zweet en ook een paar tranen zorgen voor een resultaat waar ze stiekem best een beetje trots op zijn. De Laatste Zweef laat zien wie ze zijn en waarom ze moeten blijven bestaan, want ís dit nou het eind van het feest?

Wij hopen dat zij volgend jaar hun poorten weer openen in Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Help je mee?

Doneer hier aan onze vrienden van de Parade!

De vocals zijn gezongen door Jan Paul Buijs, Izaline Calister, Reinier van Harten, Steef de Jong, Stephanie Louwrier, Huub van der Lubbe, Loes Luca, Gerson Main, Hadewych Minis, Bart Rijnink, Kiki Schippers en Lucretia van der Vloot.

Het lied is geschreven door niemand minder dan Jan en Keez Groenteman en gearrangeerd door de band Nachtschade.

Andere artiesten dragen weer hun steentje bij in de clip, zoals Wart Kamps, Valentijn Bannier, Parade-oprichter Terts Brinkhoff, The Ruggeds, Floyd Koster, Pierre van Duijl, Jos Nargy, Thijs Borsten, Rick Paul van Mulligen,  Casper Koster en de Theatertroep.

De muziek onder De Laatste Zweef wordt mede mogelijk gemaakt door Guy Pek, Jeroen de Rijk, Martijn van Agt, Attie Bauw (Bauwhaus Studio), Armina Hussain, Pete Whitfield, Rachel Nicholas en Simon Turner.

De Laatste Zweef is ook te luisteren via verschillende online streamingdiensten. 🎵

Zet ‘m dus snel in je favorieten, en draai ‘m komende Kerst een keertje extra zodat je de Parade ook tijdens de feestdagen in huis haalt.

Doneren kan ook via onderstaande QR code

Doneer hier

Inloggen