Blog detail

Gerson Main en Freez

Zijn inmiddels al jarenlang goede vrienden en hebben ontzettend veel muziek samen gemaakt. Dit is echter hun eerste officiële wapenfeit. Na een tijd van veel maatregelen en gedoe vonden ze dat het tijd was voor wat positiviteit, want ‘Rutte doet niets.’ 

Gerson Main 

Hij speelde als rasmuzikant jarenlang in verscheidene bekende bands (o.a. Dio, Akwasi, Typhoon en Sarah Jane) tot hij erachter kwam dat hij op zijn allerbest was als hij zelf knutselde met akkoorden en woorden. Sinds 2015 schrijft en treed hij op met zijn eigen liedjes en gedichten. Hij stond op allerlei festivals en in popzalen, maar maakte onder andere ook twee theaterstukken. Zijn werk laat zich misschien het best omvatten als iets dat speels en gevat is, maar je ineens diep raakt op het moment dat je er even in weg denkt te dromen.

Freez

Stel je een muzikant voor met verhalen van de straat, het taalgevoel van Gerard Reve en de charme van James Dean en voilà, je hebt Freez. Deze Zwolse songsmid start zijn carrière als hiphopper en schrijft inmiddels liedjes vol donkere romantiek. Zijn vermogen op prachtige volzinnen te schrijven die toch altijd ook helder en dichtbij voelen is ongekend. Niet voor niets werken zowel Typhoon, Rico & Sticks als Spinvis graag met hem samen en stond hij al meermaals als gastartiest voor een volle Ziggo Dome en Heineken Music Hall. 

Freez en Gerson samen zijn een avontuurlijke combinatie waarin ze het beste van hun beide werelden mengen. Dat vertaalt zich prachtig in dit eerste gezamenlijke werk ‘Alles in kleur.’Er staat een album om de planning en nog veel meer projecten. Dit is het officiële begin van iets moois.


ALLES IN KLEUR IS NU UIT EN TE STREAMEN OP ALLE KANALEN!

Inloggen