Blog detail

Jasmin-Ann (Jasmijn Anna Hendriks) is een Nederlandse zangeres en songwriter.
Ze is geboren op 27-04-2000 en kon al zingen voordat ze überhaupt kon praten. Met haar prachtige eigenzinnige sound pakt ze iedereen in.

Van jongs af aan is Jasmin-Ann al met muziek bezig. Ze deed mee aan kinderen voor kinderen, schreef op 13 jarige leeftijd haar eerste nummer en deed met dat nummer vervolgens mee aan het Junior Songfestival. In 2016 trad zij met haar eigen nummer op in Ahoy Rotterdam, maar dit was nog niet genoeg voor haar want in 2019 was zij te zien in het tv programma All Togheter Now seizoen 1 en in 2020 schitterde zij op het podium van The Voice Of Holland seizoen 10!

In samenwerking met @stavrosmartina @prodbymattia !!!! CHECK IT OUT!
Special thanks to @paraiso.music

Inloggen