Blog detail

” Mister Nice Man ” The new single is available right now on all digital platforms. 

Ruben Croes is een artiest die zijn reis door het leven en de levenslessen die hij hieruit haalt uitdrukt door het maken van muziek. Op jonge leeftijd was Ruben al een multi-talent en speelde hij gitaar, bas en drums. Geïnspireerd door een muzikale familie vond hij een diepere betekenis in het creëren van zijn muziek. In 2014 begon hij zich verder te verdiepen in muziek, want alleen instrumenten spelen was niet genoeg: Ruben kan producing & songwriting ook toevoegen aan zijn lijst met talenten. Is there anything he can’t do?

Na zijn formele muziekstudies in Rotterdam was het tijd om de scene helemaal in te stappen. Met zijn smooth vocals en catchy lyrics gebruikt Ruben zijn liedjes om een impact te kunnen maken op de manier waarop we met anderen en ons huis omgaan. Op 13 januari 2023 releaset hij dan ook zijn eerste single!

https://djagothelabel.com/
13 januari 2023
© 2023 DJAGO THE LABEL

Inloggen