Aankomende Activiteit

A Night Out

Dordrecht

Vanavond transformeert de Main Stage in een intiem indoor singer-songwriter festival. Geniet in een relaxte sfeer een avond lang van vele akoestische parels. Iedere editie een fijne selectie van diverse artiesten.

Gerson Main
Gerson Main laat zich inspireren door álles wat er gebeurt en schrijft hier mooie teksten over. De jongen met de muts deed mee aan ; De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’ en speelde in de backingbands van onder andere Dio, Akwasi, Jayh, Darryl, Keizer, Steffen Morrison en Sarah Jane. Echt bekend werd hij door de KPN reclame waarin zijn nummer ‘Ik Weet Niet Hoe’ werd gebruikt. Naast alle grote festivals geeft het eigenzinnige Nederpoptalent ook graag intieme concerten. En laat ‘A Night Out With A Singer-Songwriter’ hier nou de perfecte plek voor zijn.

Sebastiaan Benjamin
Het singer-songwriter avontuur begon voor Sebastiaan Benjamin in 2014. De vele liedjes die hij in de loop der jaren geschreven had verdienden een publiek. Zijn autobiografische werk heeft invloeden van Paul Simon en Neil Young, maar ook van meer eigentijdse acts als Band of Horses. Invloeden uit folk en pop zijn duidelijk hoorbaar. Toch weet Sebastiaan Benjamin zich te onderscheiden met een niet alledaagse stemgeluid.

Postcards From Mars
Singer-Songwriter Bart van Dalen brengt onder de alias Postcards From Mars muziek met invloeden uit pop, indierock en folk. Zijn liedjes gaan over ouder worden, moeilijke keuzes, reizen door het leven, de liefde en de toekomst. Eind 2015 verscheen een volledig album dat hij zelf componeerde en produceerde.

Inloggen