Aankomende Activiteit

Dope D.O.D. en DRUMMAKID Tour

Mezz concerts & dance

Dope D.O.D en DRUMMAKID gaan op tour en brengen een explosieve mix van hardcore hiphop en trap naar Mezz. Eén ding is zeker; moshpits gegarandeerd.

Rapgroep Dope D.O.D brak in 2011 door met de song What Happened en heeft inmiddels 27 miljoen streams op Youtube. Niet alleen in Nederland staat Dope D.O.D aan de top van de game. De groep verkocht in meer dan 17 landen hun shows uit en toerde langs de grootste festivals van de wereld. Daarnaast werkten ze samen met Amerikaanse zwaargewichten zoals Redman en de hiphopgroep Onyx. Hun nieuwe album Shotguns in Hell maakten ze volledig samen met Onyx.

DRUMMAKID, ook wel bekend als de drummer van Typhoon, debuteerde vorig jaar met zijn solo EP NewK!d!nClass en behaalde meteen internationaal succes met zijn single Zonin. Ook werd hij door Spotify benoemd tot één van de 25 Meest Invloedrijke Nederlandse Artiesten Onder de 25. Eerder deelde hij het podium met artiesten als Akwasi, Ronnie Flex en Jayh. Dit najaar dropt DRUMMAKID zijn vervolg EP LOTCC.

Inloggen