Aankomende Activiteit

Dope D.O.D. en DRUMMAKID Tour

Poppodium Duycker

Dope D.O.D

Een show van rapgroep Dope D.O.D. staat garant voor een explosie van dikke, vette, vuige hiphop en trap. Ze staan tegenwoordig niet alleen in Nederland aan de top van de lijsten. Onlangs verkochten zij al huns shows in maar liefst 17 landen compleet uit!

In 2011 braken ze door met de monster-hit “What Happend” die ondertussen al meer dan 27 miljoen views heeft op YouTube. Ze zijn niet alleen succesvol, ze werken ook nog eens samen met Amerikaanse zwaargewichten als Redman en De Hiphopgroep Onyx. Hun nieuwe album ‘Shotguns in Hell’, die op 27 mei wordt uitgebracht, maakten zij volledig samen met Onyx.

DRUMMAKID

DRUMMAKID is zeker geen onbekende in de hiphopscene. Hij is ook wel bekend als de drummer van Typhoon, maar bracht vorig jaar zijn eerste solo EP “NewK!d!nClass” uit. Deze EP werd meteen een succes met zijn debuut single ” ZONIN”. Hij werd niet voor niks door Spotify benoemd tot één van de ‘Meest invloedrijke Nederlandse Artiesten onder de 25″. Eerder deelde hij het podium met artiesten als Akwasi, Ronnie Flex en Jayh. Dit najaar verwachten we de nieuwe EP “LOTCC” van DRUMMAKID!

Inloggen