Aankomende Activiteit

FESTIVAL TWEETAKT

Neude

Festival Tweetakt is een jaarlijks kunstenfestival voor alle leeftijden in Utrecht met theater, dans, muziek en (interactieve) kunst.

Festival Tweetakt is uitgegroeid tot een internationaal kunstenfestival en   laat alle vormen van kunst zien: theater, dans, muziek, stand-up comedy, (interactieve) beeldende kunst en kunstinstallaties, korte kunstfilms en vele cross-overs. Het festival toont veel voorstellingen en kunstwerken van jonge, talentvolle en ervaren theatermakers, muzikanten en beeldend kunstenaars uit binnen- en buitenland. Festival Tweetakt trekt jaarlijks 40.000 bezoekers.

Sinds 2014 zijn de festivals Tweetakt en Kaap geleidelijk aan samengevoegd. Samen boden ze een avontuurlijk programma van theater, muziek en kunst voor alle leeftijden. Daarom was het een logische stap om beide festivals definitief samen te smelten tot één groot kunstenbreed festival voor alle disciplines en voor alle leeftijden, onder de noemer Tweetakt. De naam Kaap is verdwenen, maar het programma van (interactieve) beeldende kunst voor kinderen en families blijft een volwaardig onderdeel van het festival.

Festival Tweetakt vindt plaats van 31 maart t/m 16 april inhet festivalhart op de Neude en diverse Utrechtse theaters én van 2 april t/m 28 mei in de weekenden op Fort Ruigenhoek in Groenekan.

Inloggen