Aankomende Activiteit

Friday Night Out in de Kampanje

De Kampanje

Luna Mae in Concert

Zangeres Luna Mae treedt dit keer op tijdens de Friday Night Out in de Kampanje. De afgelopen maanden trad zij in de grootste concertzalen van Nederland (Ziggodome en Ahoy) als achtergrondzangeres van Waylon & Typhoon op, maar nog liever staat zij zelf op de voorgrond. In 2015 bracht zij haar debuut EP ‘Sky’ uit en was ze te zien in ‘De Wereld Draait Door’. Ook werd Luna Mae benoemd tot ‘Soul & Jazz’-talent bij Radio 6. Het afgelopen jaar deed ze mee aan de eerste online talentenjacht van Giel Beelen: ‘Giels Talentenjacht’.

Kortom: deze dame zit niet stil en is vastberaden om met haar prachtige liedjes de wereld te veroveren. Luna Mae is niet voor één muzikaal gat te vangen en maakt muziek zoals het is bedoeld: vanuit het hart.

Op 27 januari a.s. speelt ze, in de KeyKegzaal van Theater de Kampanje tijdens de Friday Night Out. Ze speelt een akoestische sessie samen met vier muzikale vrienden. Het concert begint om 21.00 uur, maar het gezellige KeyKegcafé is vanaf 20.00 uur al geopend. Voor slechts €12.50 boek je deze unieke muzikale avond (inclusief drankje).

Iedere laatste vrijdag van de maand kun je in de Kampanje genieten van een compleet avondje uit! Start het weekend met collega’s of vrienden met Friday Night Out in het KeyKegcafé van de Kampanje.

Inloggen