Aankomende Activiteit

Gerson Main Club tour ‘’De Slechtste Singer Songwriter’’

Zijn eigenwijze vertolking van het levenslied.. Caribische country en dansbare poëzie..

In die hoeken zou je moeten denken wil je Gerson z’n muziek omschrijven. Beter zou je jezelf misschien kunnen afvragen of je dit wel moet willen.

Gerson deed het afgelopen seizoen mee aan De Beste Singersongwriter Van Nederland en behaalde daarin een finaleplek. Met zijn opvallende verschijning en dichterlijke benadering van verhaaltjes vertellen op vaak ook nog is behoorlijk dansbare muziek was hij een frisse en waardevolle vondst voor het programma.

Eerder had Gerson een aandeel in o.a. de bands van Akwasi, Dio en Typhoon. Thans is hij op pad met zijn eigen ‘fanfare’ en voorziet hij de mensen door het hele land van zijn mooie liedjes en gedichtjes. Van oktober tot december 2015 touren ze met Kenny-B mee als voorprogramma van zijn clubtour. Dit als klein voorproefje van Gerson z’n eigen club/albumtour die in 2016 echt van start gaat. (Merleyn Nijmegen heeft de primeur namelijk op 27 november 2015)

Zijn eerste single “Ik Weet Niet Hoe” zat onder een KPN reclame en doet het erg goed. De tweede single Deejay is net uit en zal verschijnen op z’n debuutalbum “De Slechtste SingerSongwriter van Nederland” die in januari de wijde wereld in wordt geslingerd. Dan staat Gerson tevens met z’n voltallige band op Noorderslag waarna De Slechtste SingerSongwriter tour in stijl zal worden afgetrapt!

Inloggen