Aankomende Activiteit

Gerson Main Club Tour (Groene Engel)

Kruisstraat 155341 HA Oss

Gerson Main
Concert

Dansbaar en vol humor tovert Gerson met zijn nederlandstalige popliedjes een lach op je gezicht!

Je kent Gerson en zijn berenmuts van o.a. De Beste Singer-songwriter of de bands van Typhoon, Dio en Akwasi.

Gerson Main

Gerson Main kun je kennen als gitarist, zanger en als songwriter in de bands van o.a. Typhoon, Dio, Akwasi en Sarah Jane. Met zijn onafscheidelijke berenmuts en humoristische benadering is hij geen onopvallende verschijning! Intussen spreidt Gerson ook zijn eigen vleugels steeds verder uit, als songwriter en performing artist van zijn eigen Nederlandstalige popsongs, maar ook als schrijver en theatermaker. Een ware held!

Solo-carrière

Zijn eerste solo-stappen zette hij bij het TV-programma De Beste Singer-songwriter van Nederland, waar zijn mix van poëtische teksten op dansbare ritmes meteen op en ín de smaak viel. Zijn superleuke single ‘Ik weet niet hoe uit’ was te horen in een KPN-spotje en even later stond Gerson te shinen en te swingen op Noorderslag. Meteen goeie zin!

Met zijn debuutalbum op zak tourde hij langs de Nederlandse podia en festivals als Lowlands, Solar en Reggae Geel en Oerol. De singles ‘Luchtkastelen’ (ft. Dio) en ‘Dorst’ (samen met Akwasi en Rob Dekay) zorgden voor menig feestje!

Daarnaast maakte Gerson ook de muziektheatervoorstelling ‘Ga weg, maar blijf’. Op zijn eigen humoristische wijze Gerson daarin het verhaal van een Nederland dat onder water komt te staan, waardoor de mensen gedwongen worden te vluchten. De voorstelling gooide hoge ogen in de theaterwereld!

Nu is hij bezig met zijn tweede album, waarbij hij een theatervoorstelling én een dichtbundel zal gaan maken. Wij krijgen goeie zin van deze held en zijn fashionstatement, we durven te wedden jij ook. Feestmuts op en genieten maar!

TIJDSCHEMA

20.00 zaal open*

20.15 aanvang show

Inloggen