Aankomende Activiteit

Gerson Main (Oerol@ Paal 8 Hotel aan Zee)

Oerol Festival

Oerol Festival 2023

Soms moet je van richting veranderen om dezelfde koers te blijven varen. Oerol Festival gaat dit jaar naar één groot, bruisend Festivalhart: de Deining. Ook is het Straattheater weer terug van weggeweest.

Stel je toch voor dat je het prachtige eiland Terschelling verkent terwijl er eindeloos veel te beleven is. Of je nu van muziek houdt, van theater of gewoon op zoek bent naar een uniek avontuur, Oerol Festival heeft voor iedereen wat wils.

Van 9 t/m 18 juni 2023 biedt Oerol Festival het podium aan theatermakers en artiesten uit de hele wereld. Tien dagen lang wordt de bezoekers een unieke mix aan theater, muziekoptredens, kunst en tal van andere activiteiten aangeboden. Van intieme voorstellingen in verborgen hoekjes van het eiland, tot feestjes op het nieuwe Festivalhart de Deining (bij West aan Zee, vlak bij Paal 8). Hier heb je altijd een vriend in de menigte en kun je genieten tot in de late uurtjes!

Er is nog meer goed nieuws. Het Straattheater, dat we vorig jaar nog moesten missen door de nasleep van een zekere pandemie, is dit jaar weer volop terug! In de dorpskernen van o.a. West-Terschelling en Midsland kan je een dagelijks wisselend programma Straattheater vinden in de vorm van circus, performance, dans, beeldende kunst en muziek.

Inloggen