Aankomende Activiteit

Gerson Main (Vondelpark Openluchttheater)

Vondelpark Openluchttheater

Buitenspelen voor de GRAP Gerson Main, Kay Slice

We gaan weer Buitenspelen!

Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, blijven we natuurlijk niet binnen, we gaan naar buiten! In samenwerking met Sena Performers en het Vondelpark Openluchttheater presenteren wij Buitenspelen voor de GRAP. Deze zomer hebben we weer een viertal geweldige middagen in het park gepland staan. Zonder hekken en verplichte zitplaatsen, Buitenspelen voor de GRAP is dit jaar weer vrij toegankelijk! Op zaterdag 2 juli het programma: Gerson Main en Kay Slice.

Gerson Main

Gerson Main speelde voorheen in de bands van o.a. Typhoon, Dio, Akwasi en Sarah Jane, maar spreidde z”n eigen vleugels uit. In 2015 behaalde hij een plek in de finale van talentenjacht De Beste Singer- songwriter van Nederland. Zijn poë,sche teksten op dansbare ritmes sloegen aan. Na het programma bracht hij de single ‘Ik weet niet hoe uit’ dat onder een KPN spotje terechtkwam. In datzelfde jaar bracht hij ‘Deejay’ uit en stond hij op Noorderslag. Thans is hij bezig met zijn tweede album dat vergezeld gaat worden door een theatervoorstelling en een dichtbundel. met als centraal thema ‘het ouder worden.’

Kay Slice

Kay Slice is een Soul/Hiphop artiest, scherp met de pen sterk met de mic. Kay (eerder frontman van Brandwerk) wisselt soepele flows moeiteloos af met aanstekelijke melodielijnen. Live word hij bijgestaan door zijn solide liveband. Als de schemering een soundtrack zou hebben zou het zo klinken. Soms de voorbode voor zon soms voortekenen van volle maan.

Inloggen