Aankomende Activiteit

Gino-Cochise (Rockit festival)

De Oosterpoort

Op 12 november 2022 betreden artiesten een nieuw sterrenstelsel door de grenzen van de muziek op te zoeken met jazz als uitgangspunt.

Het avontuurlijke Rockit festival kondigt het programma aan voor de vijfde editie van het festival op 12 november in De Oosterpoort. De eerste namen die aan de line-up worden toegevoegd zijn Redman • Mehldau • McBride • Blade – A Moodswing Reunion, Nubya Garcia, Bill Frisell ‘Harmony’, Lizz Wright, Lady Blackbird, Joel Ross ‘Good Vibes’, Melanie Charles en Marike van Dijk.

GINO COCHISE

De Amsterdamse zanger/rapper/multi-instrumentalist Gino-Cochise is naar eigen zeggen ‘geboren uit een kokosnoot’ en vindt dat muziek er in hoofdzaak is voor meditatie en als medicijn. Als je hem bas hebt horen spelen in de documentaire Basmannen van Henny Vrienten, begrijp je precies wat hij bedoelt. Na jarenlang jammen met diverse bands stapt Gino-Cochise nu solo naar voren: zijn debuutsingle Fo Woa – met fascinerende syncopische drums en opvallende rap – verscheen in februari 2021, het debuutalbum LBM III komt eraan. Gino-Cochise valt niet te categoriseren, laat staan te vergelijken!

Inloggen