Aankomende Activiteit

Gino-Cochise tijdens het First Steps Festival

Rotterdam, Schouwburgplein

Culturele organisaties

First Steps is een gezamenlijke en daarmee unieke productie van Circusstad Festival, Rotterdam Unlimited, Operadagen Rotterdam, Motel Mozaique, North Sea Round Town, 750 jaar Dam in de Rotte, Poetry International, Gergiev Festival, Rotterdam Pride en de Rotterdamse Dakendagen in samenwerking met Museum Rotterdam, de Doelen, Stadspodium Rotterdam, de Laurenskerk en het CBK.

First Steps is een cultureel parcours door het hart van Rotterdam. Op zaterdag 19 september van 12:00 tot 18:30 uur presenteren verschillende Rotterdamse culturele organisaties een gratis toegankelijk programma bomvol dans, rap, poëzie, muziek, circus en spoken word. Door de uitbraak van COVID-19 gingen veel Rotterdamse festivals dit jaar niet door. Ondanks alle tegenslagen laat First Steps zien dat Rotterdam een festivalstad is en blijft.

First Steps kun je bezoeken op vele plekken in Rotterdam. De locaties vind je onder het kopje programma, in het blokkenschema, op de plattegrond en bij de infopunten op het Schouwburgplein en het Grotekerkplein. Loop op daken, langs pleinen en passeer tal van andere locaties waar je je laat verrassen door een divers pallet aan podiumkunsten.

Door het programma op veel verschillende locaties aan te bieden kunnen alle coronamaatregelen in acht worden genomen.

Inloggen