Aankomende Activiteit

Kwaku Summer Festival 2017

Bijlmer Parktheater

KWAKU | Op zoek naar Ferdinand de flamingo | Gerson Main

De zoektocht naar het roze opblaasbare baby flamingootje Ferdinand leerde ons over de liefde, saamhorigheid en moderne dans. Al zingend en spelend zullen wij met u voeren langs Paramaribo, Willemstad, Accrah, de bluegrass staat Kentucky en natuurlijk het pittoreske Bijlmermeer waar alles samen lijkt te vallen. Wees welkom.

Gerson Main, met zijn witte bontmuts, wordt bekend door zijn deelname De Beste Singer-Songwriter van Nederland in 2015. In 2016 verschijnt Main’s debuutalbum ‘De slechtste Singer-Songwriter van Nederland’ met daarop de singles ‘Deejay’, ‘Koning van de camping’ en ‘Ik Weet Niet Hoe’, waarmee hij zelfs te horen is in een reclamespotje op tv. Gerson Main omschrijft zijn muziek als “dansbare poëzie, eigenzinnige levensliederen en ook nog wat rock en blues.”

Waar Gerson Main voorheen nog in de backingband van Akwasi, Dio en Typhoon en in het voorprogramma van Kenny-B stond, verscheen hij in 2016 met zijn eigen clubtour! Ook schrijft hij muzikale odes aan o.a. Giel Beelen, Brownie Dutch, Jennie Lena en bij Jandino geeft hij een ode aan Judeska. Gerson Main is vaste artiest tijdens het Oerol Festival op Terschelling en nu staat hij in het Bijlmer Parktheater tijdens het Kwaku Summer Festival.

De voorstellingen in het Bijlmer Parktheater zijn vrij toegankelijk voor iedereen met een entreekaart van het Kwaku Summer Festival. Wees op tijd, want VOL = VOL!

Inloggen