Aankomende Activiteit

Mundial Festival 2018

Festival Mundial

In 2015 liet opkomend talent Luna Mae haar muzikaliteit al horen met haar debuut EP ‘Sky’. Ze begon als backing-vocaliste bij grote artiesten als Glennis Grace, Waylon, Typhoon en Ronnie Flex & DeuXperience, maar ook op de voorgrond steelt zij de show. Momenteel legt Luna Mae de laatste hand aan haar nieuwe EP.
Luna Mae stapt, na jaren een backing-vocaliste te zijn voor grote artiesten, alleen in de spotlights. Naast solo artiest is Luna ook deel van de muziekgroep ‘Brotherhood4Real’, die verder bestaat uit onder andere Gerson Main, Badjekkah, Sarah-Jane en meer. Als jong meisje was ze altijd omringd met muziek. Haar vader was muzikant en stond ooit in het voorprogramma van U2, waardoor zij veel te maken kreeg met muziek.
In november 2014 bracht Luna Mae haar eerste single ‘Butterfly’ uit. Een jaartje later kwam haar debuut EP ‘Sky’ uit. Op 14 augustus kwam haar tweede single ‘Sugar’ uit en werd ze benoemd tot Soul & Jazz Talent in 2015. In 2013 trad Luna Mae op tijdens het North Sea Jazz Festival waar zij samen met saxophoniste Lakecia Benjamin een spetterend optreden gaf. De afgelopen 5 jaar toerde ze op plaatsen binnen en buiten Europa, zoals North Sea Jazz Curaçao en Vrienden van Amstel Live.
Dat de zangeres creatief is, is al bekend. Maar dat is ze niet alleen op creatief vlak. Naast componeren en teksten schrijven, bewerkt ze ook haar eigen videoclips. Ook ontwierp ze haar eigen logo en doet ze af en toe ook aan body-/facepaint.
Na vele optredens, podia en kilometers in de achtergrond is Luna Mae klaar om de shine te pakken en de harten van muziekliefhebbers te stelen!

Inloggen