Aankomende Activiteit

Na het Nieuws BNN-VARA

na het nieuws header klein

Dzifa Kusenuh, Sophie Frankenmolen en Samya Hafsaoui laten een jonge generatie talkshowgasten aan het woord

Vanaf 23 september is de dagelijkse live BNNVARA-talkshow Na het Nieuws terug met drie nieuwe presentatoren. Dzifa Kusenuh, Sophie Frankenmolen en Samya Hafsaoui nemen het stokje over van Renze Klamer. Iedere werkdag geven zij in Na het Nieuws verdieping en duiding bij onderwerpen uit het nieuws en de actualiteit. De presentatoren laten hierbij een nieuwe, frisse, jonge generatie talkshowgasten aan het woord.

Dzifa Kusenuh
Dzifa is presentatrice en actrice. Bij BNNVARA presenteert ze Drugslab en Club Hub. Als actrice was ze o.a. te zien in De Slet van 6 VWO.Dzifa Kusenuh: “Ik hoop dat we komend seizoen in Na het Nieuws nóg meer andere stemmen en kleuren van de maatschappij in de spotlights kunnen zetten. Ik ben supertrots dat ik daar met twee powervrouwen als Samya en Sophie aan mag bijdragen.”

Sophie Frankenmolen
Sophie is programmamaker en presentator van o.a. Rambam en de wetenschapsprogramma’s van de Universiteit van Nederland. Ook is ze te zien als tafeldame bij De Wereld Draait Door.

Sophie Frankenmolen: “Na Het Nieuws geeft ons de mogelijkheid om een talkshowtafel te vullen met een nieuwe, diverse generatie kundige gasten. Ik heb er belachelijk veel zin in en kijk er naar uit het talkshowavontuur aan te gaan met deze ambitie én met dit team.”

Samya Hafsaoui
Bij De Wereld Draait Door presenteerde ze de online rubriek ‘Taxi Terug’. Zij is onder andere bekend van All Together Now en schrijft voor Vogue.

Samya Hafsaoui: “Met Na Het Nieuws voelt het alsof we een kweekvijver hebben gekregen om jonge gasten zo mooi, scherp en actueel mogelijk te kunnen laten zien. Ik heb nog heel veel te leren en foutjes maken gaat zeker gebeuren, maar dat mag, en dat is zo fantastisch aan dit programma!”

 

Inloggen