Aankomende Activiteit

Ronnie Flex & Deuxperience

Paradiso

Het moge nu duidelijk zijn dat Ronnie Flex behoort tot de grootste artiesten van Nederland. De eigenzinnige rapper heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten met multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Plek Als Dit’, ‘Zusje’ en ‘Drank & Drugs’. Met een duidelijk plan voor ogen begon de toen 14 jarige Ronnie Flex met het maken van muziek. Door het produceren van honderden beats, eindeloos aan zijn raps te schaven en voortdurend te proberen producties nog beter, strakker en veelzijdiger te maken, zal Ronnie Flex land voor land de wereld overnemen.

Na hits als ‘Nooit Meer Slapen’ met onder andere Yellow Claw en Boaz van de Beatz en ‘Soldaatje’ met Mr. Polska begint het echt voor Ronnie bij het uitbrengen van ‘Zusje’. In 2014 werd bekend dat het de meest bekeken videoclip van een Nederlandse artiest op YouTube is.

In 2015 was het het controversiële nummer ‘Drank & Drugs’ die de Capellenaar volledig op de kaart zetten. Daarna volgen optredens op alle grote festivals, waaronder Lowlands en een eigen concert in de Ahoy, Rotterdam met het concept Ronnie Flex & Friends. Maar ook 2017 begint goed voor de vocalist. In het eerste kwartaal scoort hij maar liefst twee nummer 1 hits met zijn singles ‘Plek Als Dit’ en ‘Energie’ met Frenna. Even later volgde het langverwachte debuutalbum “Remi” vol met meer van Ronnie’s genialiteit.

Na zijn uitverkochte tour met Deuxperience is het tijd voor de Grand finale van de Remi-tour, in Paradiso!

Inloggen